ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Ρομποτική στο Φροντιστήριο/ΚΔΒΜ1
My Computer.

Χαρίστε στα παιδιά σας τη χαρά και τα εφόδια που προσφέρει η ρομποτική!

Προγράμματα σπουδών E-learning

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2384023002 - 6977012820,με email στο info@my-computer.gr ή επισκεφτείτε μας στην διεύθυνση Φιλίππου 5 στην Αριδαία.

 

Το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και ΚΔΒΜ1 «MyComputer»  βρίσκεται  στην Αριδαία, στην οδό Φιλίππου 5, και απευθύνεται  σε μαθητές  Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Ιδρύθηκε το 2008 με  κύριο στόχο  την  παροχή ουσιαστικής γνώσης στους μαθητές του και την  εισαγωγή αυτών στις σχολές όπου οι ίδιοι επιθυμούν και την εκμάθηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Πληροφορικής .Από το 2017 λειτουργούν τα Εργαστήρια Ροποτικής και τα Σεμινάρια E-Learning. .Όλα αυτά τα χρόνια αποδείξαμε και συνεχίζουμε να  αποδεικνύουμε έμπρακτα με τις επιτυχίες των μαθητών μας το εκπαιδευτικό μας έργο.Σ’ ένα μοντέρνο και ιδιόκτητο χώρο εξοπλισμένο με όλα τα μέσα εκπαίδευσης που απαιτεί ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, αναγνωρίζοντας τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες της εκάστοτε γενιάς, συνδράμουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Είμαστε εδώ για εσάς, ελάτε να  μας γνωρίσετε! Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε στο χώρο μας!

  • Ολιγομελή  και  ομοιογενή  τμήματα  2  έως  4  μαθητών  στα  οποία  παρέχεται  εξατομικευμένη  μάθηση  προσαρμοσμένη  στις  ανάγκες  του  κάθε  μαθητή.
  • Δωρεάν σημειώσεις και δωρεάν πρόσβαση στην διαδικτυακή πλατφόρμα του φροντιστηρίου μας.
  • Προσέγγιση  σε θέματα δυσλεξίας και άλλων μαθησιακών δυσκολιών.
  • Τακτική αξιολόγηση της πορείας των μαθητών με διαγωνίσματα ώστε να ελέγχεται το επίπεδο γνώσης και η αφομοίωση της ύλης που διδάχθηκε ο μαθητής.
  • Μηνιαία και πολλές φορές εβδομαδιαία αναφορά προόδου ανά μαθητή η οποία θα αποστέλλεται  στο γονέα  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεφωνικά.
  • Συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού και ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα εκπαιδευτικά  θέματα.

Τα προγράμματα που προσφέρουμε είναι :

 *Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μας επικοινωνήστε με τη γραματεία του φροντιστηρίου.